Her er noen bilder fra mitt første forsøk på indisk mat. Det vanskeligste var i grunn å få tak i alle ingrediensene. Det er ikke mindre enn 14 forskjellige ingredienser i sausen. Det lukter kjempegodt!
Oppskrifen heter "Nirus altmuligsaus" og er hentet fra Niru Kumras bok "indisk på norske fat".
Skal servere den med kylling og ris til kveldsmat i kveld. Håper det faller i smak!
lørdag 24. oktober 2009
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Mmmm....! Jeg ble brått sulten..:)
SvarSlettSmakligt måltid!
Åhhhh det ser veldig godt ut. Jeg har bare dristet meg til å ete Toros "Tikka masala" i pappeske. Jeg syns jo den er kjempegod da. :D
SvarSlettHei... Kjenner duften helt hit!!! Så veldig bra ut. Var med å lage mat i et indisk bryllup en gang... det var litt av en utfordring.. men lærte så mye om krydder og allt at det var verdt det! Elsker indisk mat... Håper det ble vellykket!
SvarSlett