søndag 22. november 2009

Shopping fra Göteborg

I helgen har jeg og gubben vært på kjærstetur til Gøteborg, vi skulle egentlig være til i morgen men siden formen er skrall dro vi hjem en dag før. Men vi fikk kost oss masse:).
Til bursdagen min for et par uker siden fikk jeg penger av foreldre, svigerforeldre samt mann og barn til hobbyutstyr. Shoppingen hadde jeg unnagjort før vi dro med leveranse til hotellet, trodde jeg i allefall...

Jeg hadde bestilt masse deilig Hilcovelour fra http://www.tygpyssling.se/ og er superfornøyd. Velouren og servicen var kjempebra og pakken lå på hotellrommet og ventet når jeg ankom.


Jeg bestilte også stoff fra http://www.jofotex.se/, men de hadde klart å sende pakken til hotellet med hotellets navn som mottaker. Ikke ble det levert til hotellet heller som jeg var lovet men til en "post i spillebule" i nærheten. De som jobbet der var alt annet enn imøtekommende og vi så for oss at vi måtte dra hjem uten pakken. Jeg hadde leveransenr. samt passord som var sendt til mobilen min + legitimasjon, men det var ikke nok. En av de som jobbet på hotellet ringte bort for å hjelpe oss og hun ble utskjelt på telefonen stakkar. Hun skrev fullmakt for oss samt sendte med kopi av sin legitimasjon(!) for at vi skulle få hentet pakken, og da gikk det tilslutt bra. Så jeg blir litt skeptisk til å bestille fra jofotex til levering i utlandet i allefall. Men stoffene er flotte da:). Mathilde har gått rundt med Dorastoffet etter vi kom hjem, så det blir nok en kjole til henne.


Mine svigerforeldre skrev i bursdagskortet at pengene burde rekke til mange kilometer med tråd, og det gjorde det. De hadde tilbud på denne tråden i en butikk på vei hjem fra Göteborg i dag  med 4 for 100 sek og det ble til sammen 5 mil med tråd!! :)

3 kommentarer:

  1. Vad många fina tyger! Vilken tur att du fick med dig paketet hem efter allt krångel!

    SvarSlett
  2. Oj oj oj, så masse fine stoffer! Tipper du får tryllet fram masse fint med disse!

    SvarSlett
  3. Jøss! Hørtes ut som en bra Gøteborgtur i allefall! Skulle gjerne kommet til et hotellrom med den pakken liggende å vente på meg ja :o)

    SvarSlett